5
6
spanduk7
spanduk10
pabrik12

USB C HUB

TYPE-C HUB.USB Type-C to HDMI+USB3.O+RJ45+TF+PD
LAYANAN ODM/OEM
Macem-macem spesifikasi fungsional TYPE-C HUB docking station bisa diprodhuksi miturut kabutuhan pelanggan,
TYPE-C docking station, USB-C HUB, HDMI extender, etc. bisa disesuaikan.
DRAFT
Sampeyan kudu nggambar garis perspektif, ditambah karo ekspresi bayangan.Tujuan utama yaiku kanggo nuduhake karakteristik produk, organisasi, lan cara kombinasi kanggo nggampangake komunikasi lan pamikiran (biasane kanggo riset lan diskusi antarane desainer).
DRAFT
Struktur
Diagram struktur nuduhake hubungan telpon modul minangka pitunjuk, sambungan ndhuwur-mudhun nuduhake hubungan telpon lan nuduhake arah lan isi transfer parameter, sing nuduhake struktur hirarkis piranti lunak saka perspektif makro.
Struktur
Skema Sirkuit
Gambar ing ngendi simbol sirkuit disambungake menyang saben liyane kanggo nggambarake sambungan listrik saben komponen.Yaiku, diagram sirkuit sing kasusun saka ilustrasi sing prasaja.
Skema Sirkuit
Tata letak
Tata letak luwih akeh dibahas ing babagan desain elektronik, sing utamane nuduhake tata letak PCB.Kualitas Layout langsung mengaruhi kinerja produk elektronik konsumen.
Tata letak

efo welllink

kok milih kita

Kustomisasi stasiun docking, desain fungsi, Produksi lan manufaktur

  • 20 taun pengalaman ing R&D lan produksi USB HUB
    1

    20 taun pengalaman ing R&D lan produksi USB HUB

    Pabrik kalebu area 5.000 meter persegi, lan perusahaan saiki duwe 83 karyawan, kalebu luwih saka 20 R&D lan staf manajemen teknis produksi.Produk utama yaiku TYPE-C HUB, USB HUB, Docking Station, KVM Switch, macem-macem adaptor konversi Pria/Wanita, extender kabel sinyal video, amplifier sinyal Kabel USB, pangisi daya PD galium nitrida daya dhuwur lan Pengisi daya nirkabel, nirkabel definisi dhuwur layar proyektor, kertu video capture HDMI, Video Kabel Daya USB, etc.
  • Tim profesional nyedhiyakake solusi pangembangan khusus kanggo stasiun docking
    2

    Tim profesional nyedhiyakake solusi pangembangan khusus kanggo stasiun docking

    Tim R&D diwiwiti karo insinyur asli chip utama ing Taiwan, kanthi luwih saka 10 insinyur pangembangan hardware/software.Bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg kayata desain, pangembangan, pangolahan, lan produksi video definisi tinggi lan konversi sinyal audio lan produk sambungan, lan uga bisa kerja sama karo pelanggan ing industri sing beda-beda kanggo ngatur lan ngembangake proyek aplikasi profesional.
  • Nganggo peralatan produksi impor internasional
    3

    Nganggo peralatan produksi impor internasional

    Ana YAMAHA, mesin seko kacepetan dhuwur Panasonic, reflow soldering, gelombang soldering, mesin testing AOI;workshop DIP wis otomatis plug-in line, post-soldering line, test baris perakitan;line produksi kawat, mesin ngecor injeksi, etc.
  • Kontrol sing ketat lan jaminan kualitas
    4

    Kontrol sing ketat lan jaminan kualitas

    Lulus ISO9001, ISO14001, SA8000 lan sertifikasi sistem manajemen liyane, audit manajemen kualitas pabrik pemasok merek Amazon dhewe.Produk wis lulus CE, ROHS, sertifikasi FCC, lan sertifikasi 3C nasional.
  • Sistem rantai pasokan lengkap
    5

    Sistem rantai pasokan lengkap

    Ngadopsi chip, hardware, plastik, lan elektronik garis utama internasional kanggo nutupi kabutuhan produksi kabeh industri.

kabar paling anyar