page_banner

10 in 1 Tipe-C HUB, USB3.0, Tipe-C PD 100 w, VGA (1080 P), 3.5mm Audio untuk macbook

    Model: OS-KZ010

    Ukuran: 113*55*14.9mm
    Bahan: paduan aluminium
    Bobot: 100g
    Antarmuka: 4K/HDMI, USB 3.0*3, Output Tipe-C/F PD65w, Tipe-C PD 65w Enter, slot kartu SD/TF (dukungan maca simultan), RJ45 (Dukungan jaringan kabel 1000MB), VGA (1080P), Audio 3.5mm (dukungan 3/4 bagean adaptif)
    Werna: perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, emas mawar


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Tipe-C/F,Tipe-C PD 100w Enter

Output

HDMI 4K@30Hz,USB 3.0*3, Tipe-C PD 100w Enter, slot kartu SD/TF (dukungan maca simultan), RJ45 (Dukungan jaringan kabel 1000MB), VGA (1080P), Audio 3.5mm

Ukuran produk

65*45*14.9mm

bobot produk

100 g

Bahan

Paduan aluminium

Antarmuka

4K/HDMI, USB 3.0*3, Tipe-C PD 100w Enter, SD/TF, RJ45, VGA, Audio 3.5mm

warna

perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, mawar emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

• Hub USB-C 10-in-1: Piranti USB-C kanthi hub USB-C multiport, port HDMI 4K@ 30Hz, port VGA, 2 USB 3.0, 1 USB 2.0, RJ 45 Gigabit Ethernet, port pangisi daya 87W PD , SD / maca kertu TF lan jack Audio 3.5mm.

• Adaptor Video 4K HDMI: Mirror utawa ngluwihi stream layar laptop USB-C 4K UHD utawa video full HD 1080P nggunakake port VGA utawa HDMI.Tampilan kaping pindho: siji tampilan output HDMI, siji tampilan VGA, siji layar laptop.Dhukungan HDMI 3840x2160 4K@ 30Hz, 2560x1600 lan resolusi ngisor ing 60Hz.Dhukungan VGA 1080P @ 60Hz.

• PD & RJ45 Ethernet: Port pangisian daya 87W sing Rated ngidini sampeyan ngisi daya laptop, MacBook Pro utawa piranti Tipe-C liyane nalika nransfer data.port Ethernet bisa nyepetake nganti 1000Mbps, bisa sampurna siyaga kanggo laptop tanpa soket Ethernet nalika jaringan nirkabel gagal.

• 3 Port USB lan SD / TF Card Reader: Dibangun ing 2 USB3.0 + 1 USB2.0 Port, sing nyukupi transfer data tingkat kacepetan dhuwur 5Gb / s lan sawetara aplikasi ing wektu sing padha.Awak entheng lan kompak uga masang slot SD lan TF, ndhukung 2 kertu maca bebarengan.

• Kompatibel Wide: Plug & Play, Kanggo MacBook 12, MacBook Pro 2016 2017 2018 2019, New MacBook Air 2018 2019- (Ora kanggo MacBook Air & Pro generasi sadurunge), Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer, Surface Book 2/ Go, Chromebook, lan piranti tipe c liyane sing fungsi lengkap

c8bd7fc1

HUB Tipe-C 10 in 1, HDMI, USB3.0, PD Tipe-C 100w, SD&TF, RJ45, VGA, Audio 3.5mm (4)
HUB Tipe-C 10 in 1, HDMI, USB3.0, PD Tipe-C 100w, SD&TF, RJ45, VGA, Audio 3.5mm (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.