page_banner

Adaptor Gallium Nitride 120w kanthi sawetara plug (kanggo tembok & desktop)

    Model: OS-CD-120W

    Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 1.5A MAx

    Output tunggal: Tipe-C1: 100w;Tipe-C2: 100wUSB1:30wUSB2:30w.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

AC 100V-240V, 50/60Hz, 1.5A MAx

Output tunggal

Tipe- C1: 100wTipe- C2: 100wUSB1: 30w

USB2: 30w

output dual

Tipe- C1+Tipe- C 2: 60w+60wTipe- C1+USB 1: 87w+30wTipe- C1+USB 2: 87w+30w

Tipe- C2+USB 1: 87w+30w

Tipe- C2+USB 2: 87w+30w

Telung output

Tipe- C1+ Tipe- C2+USB1: 60w+30w+30wTipe- C1+Tipe- C2+ USB2: 60w+30w+30w

Papat output

Tipe- C1+Tipe-C2+USB1+USB2: 60w+30w+15w+15w

Ukuran produk

100 * 65 * 31 mm

bobot produk

80g

Bahan

Paduan aluminium

warna

salaka, abang, papan abu-abu, biru peteng, wungu emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

120w gallium nitride.Plug tembok, desktop bisa digunakake.Multi-interface fast charge.Product fitur: overheating protection, overvoltage protection, four-port fast charging, battery protection, identifikasi cerdas voltase lan arus sing cocog. Kenapa milih gallium nitride?

Gallium nitride minangka jinis bahan semikonduktor anyar.Nduwe karakteristik jembar pita sing dilarang gedhe, konduktivitas termal sing dhuwur, tahan suhu dhuwur, resistensi radiasi, resistensi korosi lan kekerasan sing dhuwur.Nggunakake komponen gallium nitride, pangisi daya ora mung bisa ukurane cilik lan bobot entheng, nanging uga nduweni kaluwihan luwih akeh tinimbang pangisi daya biasa ing babagan generasi panas lan konversi efisiensi.

Antarmuka tipe-c loro-lorone yaiku 100w fast charging, sing bisa ngisi daya laptop.Loro-lorone port USB 30w daya cepet, kang bisa dicocogake kanggo iPhone lan telpon Android.

4

5

 

Plug lipat, gampang digawa.

  • TEKNOLOGI GAN MAJU:Nduwe konduktivitas termal sing dhuwur, tahan suhu dhuwur, resistensi radiasi, resistensi asam lan alkali, kekuwatan lan kapasitas kekerasan sing dhuwur, sing nyuda ukuran lan Kapadhetan pangisi daya.
  • CHARGER KUAT & EFISIEN: Entuk kinerja pangisian daya sing paling apik kanthi Teknologi GaN sing canggih.Iku dramatically mbenakake efficiency daya kanggo liwat 90%.Pangisi daya iki nduweni 1 x Port USB C 65w, 1 x 30w port USB C lan 2 x port USB A.Ora mung nyedhiyakake daya kacepetan dhuwur nganti 65w kanggo piranti USB-C nanging uga nawakake pangisi daya bebarengan kanggo tablet lan smartphone kanthi port USB-A tambahan.
  • UKURAN KOMPAK:Sing nggawe teknologi GaN luwih nggumunake yaiku nambah efisiensi pangisi daya lan uga nyuda ukuran pangisi daya dadi 50% luwih cilik tinimbang pangisi daya standar.
  • KOMPATIBILITAS WIDE: Kompatibel karo umume piranti USB-C lan USB-A saka telpon menyang tablet menyang laptop, iPhone, iPad, Google Pixel, Samsung, LG lan liya-liyane!Iki kompatibel karo Samsung Galaxy S20+/Note 20 Ultra.Pangisian daya cepet didhukung kanggo iPhones yen digunakake nganggo kabel Apple USB-C to Lightning asli.(CATETAN: Pangisi daya iki ora kalebu USB C menyang Kabel Lightning).

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.