page_banner

13 In 1 Dual USB3.1/Tipe-C ke HDMI RJ45 Tipe-C PD SD/TF Audio Docking Station untuk Macbook

    Model: OS-481

    2*HDMI Wanita (4k@30Hz)

    3* USB 3.0 A/F (5 Gbps)

    2 * USB 2.0 A/F (480 Mbps)

    1*RJ45(100Mbps)

    1*Tipe-C/F (Data 5Gbps)

    1 * Tipe-C/F (PD3.0/60w, W/Data 5 Gbps)

    1* SD/TF (2.0), 1 * Audio (3.5mm, W/Mic)


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Kabel Dual USB3.1/Tipe-C Male

Output

2*HDMI Wanita (4k@30Hz)

 

3*USB3.0A/F(5Gbps)

 

2*USB2.0A/F(480Mbps)

 

1 * RJ45 (100 Gbps)

 

1*Tipe-C/F (Data 5Gbps)

 

1*Tipe-C/F(PD3.0/60w,W/Data 5Gbps)

 

1* SD (2.0)

 

1*TF(2.0)

 

1* Audio (3.5mm, W/Mik)

Bahan

Paduan aluminium

Detail Produk

1. output video HDMI: 4Kx2K 60Hz (3840x2160), mudhun kompatibel karo 1080P, 1080I, 720P (Dhukungan HDMI * 2 + output VGA ing wektu sing padha)

2.USB-C Female -PD3.0 & USB2.0 data PD3.0: Dhukungan daya 100W ing;Daya mati (isi daya) diwatesi nganti 87W kanggo safety.

3. SD / TF Card Reader Waca:50-104MB/s;Tulis:30-80MB/s,kena pengaruh kualitas kertu

4.3 USB 3.0 5Gb/s transfer data, mudhun kompatibel karo USB2.0

13 in 1 USB tipe-c HDMI, USB3.0, USB2.0, RJ45, SD, TF, Audio docking station (2)
13 in 1 USB tipe-c HDMI, USB3.0, USB2.0, RJ45, SD, TF, Audio docking station (1)
13 in 1 USB tipe-c HDMI, USB3.0, USB2.0, RJ45, SD, TF, Audio docking station (1)

Tulung dicathet:(Mung Ndhukung chip intel MacBook Pro/Air, Ora kanggo M1 Chip MacBook Pro/Air)

Amarga watesan chip M1, ora ngidini monitor dual kanggo nampilake.Dadi kabeh produk adaptor usb c ora ndhukung dual monitor kanggo chip M1 macbook pro/air.

Adaptor iki minangka pujian sing apik kanggo Laptop Anyar USB-C sampeyan.Kanthi adaptor iki, sampeyan bisa stream / ngluwihi video menyang monitor / proyektor / TV karo port 2HDMI saka Laptop /.Lan sampeyan bisa nggunakake 3 supper fast speed usb 3.0 port (Speed ​​up to 5Gbp/s) kanggo nyambungake hard drive kanggo laptop usb c anyar.Loro maca kertu SD & TF sing gampang kanggo nransfer video / gambar (nganti 104Mb / s), nyedhiyakake daya 100W kanthi kacepetan lengkap supaya sampeyan bisa ngisi daya laptop.

Dirancang kanggo MacBook Pro/MacBook Air, Ndhukung Mode Extend lan Mode Pangilon.

Tulung dicathet:

1.Resolusi HDMI bakal dadi 4K/60Hz yen loro mau muter bebarengan.(Mung 15"lan 16" MacBook Pro bisa tekan 4K@60Hz, 13"Macbook Air bisa tekan Max resolusi 4K@30Hz)

Mung Ndhukung MacBook Pro/Air karo 2 thunderbolt 3 ing sisih siji (Ora ndhukung M1 Chip)

13"/15" MacBook Pro 2017 2018 2019 2020 2021 utawa Versi Anyar (Ora ndhukung M1 Chip)

13" MacBook Air 2018 2019 utawa Versi Anyar (Ora ndhukung M1 Chip)

Amarga watesan chip M1, ora ngidini monitor dual kanggo nampilake.Dadi kabeh produk adaptor usb c ora ndhukung dual monitor kanggo chip M1 macbook pro/air.

Nganti 1000 Mbps Ethernet

Akses cepet menyang Internet kanthi port Ethernet RJ45 10/100/1000 Mbps.

Luwih stabil lan cepet tinimbang jaringan nirkabel, njamin sambungan Internet kabel sing lancar lan cepet, ing endi wae lan kanthi cepet.

Monitor Dual 4K jernih kristal 2 HDMI

Stasiun docking laptop USB-C nyedhiyakake data video Output 4K kanthi resolusi nganti 3840*2160@30HZ sing kompatibel karo tampilan resolusi sing beda.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.