page_banner

Ngisi daya nirkabel 15w kanthi magnetik

    Model: OS-WX-001

    Iku kompatibel karo sawetara lengkap iphone12, 15w ultra-tipis magnetik pangisi daya cepet nirkabel, universal kanggo ios lan sistem Android.Adsorpsi otomatis, ngisi daya kanthi nutul tombol.entheng, kompak lan gampang digawa.Daya tekan 80%, cerdas ngalih daya trickle, stabil lan aman, nyegah overcharging, lan nglindhungi baterei.Pangisian daya sing aman lan cepet, ora panas ing suhu sing sithik.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Pjeneng produk

Pangisi daya nirkabel 15w kanthi magnetik

Output

15w/10w/7.5w/5w

Ukuran produk

60 * 60 * 6,5 mm

produkbobot

40,7g

Material

Paduan aluminium

warna

perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, mawar emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

Cut kabel karo 15W daya

Dirancang kanggo ngirim daya nirkabel kanthi cepet kanggo smartphone paling anyar, 15W BOOST↑CHARGE Wireless Charging Pad ora gampang digunakake.Rampungake konter kamar turu, kantor, utawa pawon kanthi nirkabel - mung nyelehake telpon ing pad lan langsung ngisi daya.

KOMPATIBILITAS UNIVERSAL QI™

Daya piranti apa wae sing nganggo Qi nggunakake pangisi daya siji iki.BOOST↑CHARGE Wireless Charging Pad 15W wis direkayasa kanggo ngisi daya cepet Apple, Samsung, lan smartphone Google nalika ngirimake 5W menyang kabeh piranti liyane sing aktif Qi.

BAHAN NON SLIP

Telpon lan teks terus-terusan?Ora masalah.Materi sing ora licin mbantu nangkep iPhone, supaya tetep aman nalika ngisi daya.

Ngisi Daya Kacepetan Dhuwur
Dilengkapi input Pangiriman Daya USB-C lan output Pangisian Daya Cepet nganti 15W, PowerWave ngluwihi pangisi daya nirkabel liyane.

Kompatibilitas:

Mode Ngisi Daya Cepet 10W: Nggunakake Adaptor QC 2.0 / 3.0
- Samsung Galaxy S9+ / S9 / S8 / S8+ / S7 pinggiran / S7
- Samsung Note 9 / Note 8

Mode Ngisi Daya Cepet 7.5W: Nggunakake Adaptor QC 2.0 / 3.0
- iPhone XS Max / iPhone XR / iPhone XS / iPhone X / iPhone 8 / 8 Plus
- LG V35 / V30+ / V30 / G7 / G7+
- Sony XZ2 / XZ2 Premium

Mode Ngisi Daya Standar 5W: Nggunakake Adaptor 5V/2A
- Samsung Galaxy S6 / pinggiran S6
- Pixel 3 / Pixel 3 XL (Layar telpon bakal nampilake pesen: Ngisi daya alon-alon.)

Ngisi daya nirkabel 15w kanthi magnet (1)
Ngisi daya nirkabel 15w kanthi magnetik (2)

Aplikasi

Ditrapake kanggo sawetara lengkap iphone12, lan ios, sistem Android telpon seluler universal


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.