page_banner

20w adaptor daya portble daya cepet kanggo iPhone

    Model: OS-CD20w

    Pangisian daya super cepet 20w, kompatibel karo sistem ios lan Android.Bahan tahan geni.Ukuran cilik lan bisa dilipat.3A cepet 1 jam kanggo ngisi daya iPhone12, ndandani baterei lan nglindhungi telpon.Intelligently ngenali lan output saiki sing paling cocok.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

AC100V-240V, 50/60Hz, 1.5A MAX

Output

Output Tipe-C: 5V/3A, 9V/2.25A MAX

Ukuran produk

29,8 * 28,8 * 35 mm

produkbobot

40g

Material

PC tahan api kelas 94V0 cangkang/paduan aluminium shell (1 saka 2)

warna

perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, mawar emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

20w adaptor daya portble daya cepet kanggo iPhone
Pangisian daya super cepet 20w, kompatibel karo sistem ios lan Android.Bahan tahan geni.Ukuran cilik lan bisa dilipat.3A cepet 1 jam kanggo ngisi daya iPhone12, ndandani baterei lan nglindhungi telpon.Intelligently ngenali lan output saiki sing paling cocok.

  • Pangisi daya Cepet 20W PD 3.0: Pangisi daya Tembok Cepet GeydrQ 20W Tipe C kanthi ekstra dawa 6FT MFi Certified C menyang Kabel Lightning nyedhiyakake kacepetan pangisian daya sing luwih cepet kanggo iPhone 12, ngisi iPhone 12 nganti 50% mung 30 menit, sing ngirit luwih akeh. saka 1 jam kanggo sampeyan yen dibandhingake karo pangisi daya asli 5W tanpa nyuda kesehatan baterei iPhone.
  • Kompatibilitas Luas: MFi Certified USB C to Lightning Cable with 20W USB C FAST Wall Plug kanggo ngakses Pangisian Daya Cepet kanggo iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max/SE 2020/11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X 8 Plus, iPad Pro, AirPods Pro.Pangisi daya 20W Power Delivery 3.0 FAST iki uga ngisi daya kanggo iPhone 7 6 Plus, iPhone 5/5C/5S/SE kanthi kecepatan pangisian daya asli (5V/1A).
  • Aman & Bisa Dipercaya: Pangisi daya kilat 20W duwe sistem keamanan multipotent njamin proteksi lengkap kanggo piranti kilat sampeyan.Cargador sing disertifikasi ETL kanggo proteksi overvoltage sing dibangun, duwe voltase sing stabil.kabel kilat dibangun ing chip pinter kanggo cocog saiki dibutuhake dening piranti kanthi otomatis.
  • MFi Certified USB C to Lightning Cable: Sampeyan bisa nyambungake MacBook/Pro karo iPhone/iPad langsung lan nikmati kecepatan transfer data 480 Mbps.Sertifikasi Apple MFi njamin 100% kompatibilitas tanpa cacat karo piranti Apple, ora ana pesen peringatan maneh.Kabel iPhone 6FT iki ngliwati 18.000 tes mlengkung, awet lan awet.

6 5

Pangiriman Daya Super 20W:

Ngisi daya cepet ndadekake iPhone 12/12mini/12 Pro/12 Pro Max/11/11 Pro/11 Pro Max/Xs Max/XS/XR/X/8/8 Plus nganti 50% daya sajrone 30 menit.
Tambah daya luwih saka 1% saben menit nganti 80%, banjur ketik mode pangisian daya standar.
INPUT: 100-240V 0.5A 50/60Hz
OUTPUT: 5V=3A/9V=2.2A/12V=1.5A
20W PD Wall Charger Material: ABS Bahan Tahan Api

Syncwire Mini 20W USB C Charger

Kanthi Pangiriman Daya 20W, pangisi daya Tipe C iki ndhukung Pangisian Daya Cepet kanggo ngisi daya seri iPhone 12 saka 0-60% mung sajrone 30 menit lan piranti liyane sing kompatibel karo USB-C kanthi kacepetan sing optimal, saengga bisa nyedhiyakake daya sing cocog karo kabutuhan smartphone sampeyan. .

3x Kacepetan luwih cepet

Syncwire USB-C Wall Charger khusus digawe kanggo seri iPhone 12.Daya 20W bakal menehi pangisian daya paling cepet ing iPhone 12, yaiku 3 kaping luwih cepet tinimbang pangisi daya 5W standar.

* Sampeyan mbutuhake kabel USB-C kanggo kilat kanggo piranti Apple.

Ukuran Mini Kompak

Pangisi daya kompak iki lenggah ing tembok supaya gampang pas ing mburi perabot utawa ing stopkontak sing angel digayuh.Ukuran kasebut uga cocog kanggo pas ing kanthong utawa tas, sing tegese sampeyan bakal duwe akses menyang pangisi daya cepet ing ngendi wae.

Superior Safety

Sistem keamanan multi-proteksi lan sertifikasi PSE-UL-FCC-CE njamin proteksi lengkap kanggo sampeyan lan piranti sampeyan.Kanthi otomatis ndeteksi lan nyedhiyakake arus pangisi daya sing optimal kanggo piranti sing disambungake kanggo njamin pengalaman pangisian daya sing paling cepet, paling aman, lan paling efisien.

Kompatibilitas amba

Kabeh piranti USB-C ing ngisor 20W (nganyari)

-iPhone:

iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max/iPhone SE(generasi ke-2)/11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8 Plus/8;

-Android

Samsung Galaxy S21 / S20 / S10 / S10 + / S10e / S9 / S9 + / S8 / S8 + / Cathetan 10;

Google Pixel 4/4 XL/3/3 XL/2/2 XL

Sony Xperia XZ2/HTC U12+

- Tablet:

iPad mini 5,iPad Air 3,Pad Air 4,iPad 8,

iPad Pro 12.9-inch 4/3/2/1;iPad Pro 11 inci 2/1;iPad Pro 10.5 inci

-Liyane:

AirPods;Apple Watch;Ngalih;Earbud nirkabel lan liya-liyane.

Cathetan:

Kabel kilat USB-C utawa kabel USB-C menyang USB-C ora kalebu.(Kabel didol dhewe)

Ora ngisi daya Ngalih kanthi kacepetan lengkap.

Amarga syarat safety baterei lithium, kacepetan ngisi daya telpon bakal luwih cepet saka 0% nganti 50% kapasitas tinimbang saka 50% nganti 100%.

Aplikasi

Kompatibel karo kabeh telpon seluler Android lan iOS


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.