page_banner

4 In 1 Tipe C Hub USB C 3.0 Hub Docking Station USB-C Hub

    Model: C-S003

    2 * USB3.0 A/F (5Gbps rate)

    1 * Tipe-C Wanita (kanggo PD3.0 100W, W/ data 5Gbps)

    1 * RJ45 (100/1000Mbps)

    Kabeh Port Sampeyan Perlu


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

USB 3.1 Tipe-C Male

Output

2 * USB3.0 A/F (5Gbps rate)

 

1 * Tipe- C Wanita (kanggo PD3.0 100W, W/ data 5Gbps)

 

1*RJ45(100/1000Mbps)

Bahan

Kabeh Aluminium Alloy

Detail Produk

Entuk 2 port data USB-A, 1 port pengisian daya Pengiriman Daya USB-C, 1 port data USB-C, 1 port RJ45- kabeh ing siji hub

Daya Pangiriman Kompatibel

Ndhukung nganti 100W (minus 15W kanggo operasi) pass-through charging supaya sampeyan bisa ngaktifake 15" MacBook Pro kanthi kacepetan lengkap-kabeh nalika ngakses fungsi hub liyane.(Charger ora klebu).

Transfer File ing Detik

Transfer film, foto, lan musik kanthi kecepatan nganti 5 Gbps liwat port data USB-C lan port USB-A dual.

Aluminium-alloy Body Case

• Engineered karo omah aluminium-alloy ramping ing Rampung gunmetal, kanca penting kabeh jinis- port c laptop.

• Nggunakake Nihan alloy aluminium, dibandhingake karo adaptor plastik, QGeeM USB- C Hub nggawe apik gayane lan luwih aman, luwih awet, efisien lan ayu USB C adaptor.Cangkang aluminium uga nawakake boros panas sing luwih cepet kanggo nglindhungi piranti sampeyan.

Ramping Kompak & Ukuran Saku

• Ramping lan apik gayane, dirancang kanggo dadi prefek nglengkapi MacBook.
• USB- C Hub minangka kuat minangka stasiun docking kanggo nyukupi kabutuhan umum, lan cukup slim kanggo slip menyang kanthong supaya sampeyan njupuk ing Go.

Nganti 1000 Mbps Ethernet
Akses cepet menyang Internet kanthi port Ethernet RJ45 10/100/1000 Mbps.
Luwih stabil lan cepet tinimbang jaringan nirkabel, njamin sambungan Internet kabel sing lancar lan cepet, ing endi wae lan mung kanthi cepet.

Model C-S003 (4)
Model C-S003 (5)
Model C-S003 (8)
Model C-S003 (7)
Model C-S003 (6)
Model C-S003 (2)

Aplikasi

Piranti sing ora kompatibel:

Nintendo Ngalih, USB SuperDrive, adaptor Simpenan XPS 13 Asli.

Piranti sing Ora Ndhukung Tampilan Media USB-C.

VivoBook L203MA Ultra- Tipis, VivoBook 15 Laptop Tipis lan Cahya.

Laptop ZenBook 13 Ultra- Slim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.