page_banner

5 in 1 Tipe-C HUB, HDMI, USB3.0, Tipe-C PD 100w, RJ45

    Model: OS-KZ005H

    PD100w ngisi daya nalika digunakake tanpa gagal daya.5Gbps transmisi data kacepetan dhuwur;Sambungan definisi dhuwur 4K menyang macem-macem piranti tampilan;aluminium alloy shell, nyandhang-tahan;1000MbpsEthernetpelabuhankanggo jaringan kacepetan dhuwur;expansion fungsi OTG, nggedhekake potensial anyar telpon seluler;mouse external, keyboard, kertu jaringan kanggo muter game.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Tipe-C/F,Tipe-C PD 100w Enter

Output

HDMI 4K@30Hz,USB 3.0*2, Tipe-C PD 65w Enter, RJ45 (Dukungan jaringan kabel 1000MB)

Ukuran produk

65*45*14.9mm

bobot produk

100 g

Material

Paduan aluminium

Antarmuka

4K/HDMI, USB 3.0*2, Tipe-C PD 100w Enter, RJ45

warna

perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, mawar emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

• Hub USB (5-in- 1): ngluwihi port HDMI 4K UHD, rong Port USB 3.0 kacepetan Supper, siji slot Kartu Memori SD lan siji slot kertu memori TF saka siji port USB-C/ Thunderbolt 3/ Tipe C .

• 4K video USB- C kanggo HDMI Adaptor: mirror utawa ngluwihi layar karo USB C hub port HDMI lan langsung stream 4K UHD @ 30Hz utawa full HD 1080P video kanggo HDTV, monitor utawa proyektor.

• Super speed USB 3.0 port (ing full-speed): ngijini sampeyan kanggo nyambung keyboard, Mouse, hard drive, etc kanggo MacBook Pro, nganti 5Gbps kacepetan transmisi data, mudhun kompatibel karo USB A 2.0 lan ngisor.Amarga HDD / SDD mbutuhake daya luwih akeh, mula adaptor iki mung ngidini nyambungake 1 HDD / SSD lan adaptor iki ora ndhukung drive Apple USB Super.

• Trep USB- C kanggo kertu maca kanggo USB- C / Type- C / Thunderbolt 3 piranti kanggo ngakses file saka SD / TF maca kertu, sampurna kanggo photographer utawa desainer, etc.

• Desain cilik Aluminiun (spasi Gray), sampurna kanggo laptop anyar karo USB- port C, kayata 2017 MacBook Pro, 2015/2016 makaryakke 12 inch MacBook, Dell XPS 13, HP spetre x2, etc.

USB HUB

6 - 副本

7 - 副本


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.