page_banner

5 in 1 tipe c hub usb c 3.0 hub docking station usb-c hub

    Model: C-S002

    3 * USB3.0 A/F (5Gbps rate)

    1 * Tipe- C Female (kanggo PD3.0 100W, W/data5Gbps)

    1 * HDMI Wanita (4k@30Hz)

    Kabeh Port Sampeyan Perlu


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input USB 3.1 Tipe-C Male
Output 3 * USB3.0 A/F (5Gbps rate)
  1 * Tipe-C Wanita (kanggo PD3.0 100W, W/data 5Gbps)
  1 * HDMI Wanita (4k@30Hz)
Bahan Kabeh Aluminium Alloy

Detail Produk

Kabeh Port Sampeyan Perlu

Entuk 3 port data USB-A, 1 port pengisian daya USB-C Power Delivery, 1 port data USB-C, 1 port RJ45- kabeh ing siji hub

Tampilan Crystal-Clear

Aja mbuwang wektu bolak-balik antarane program utawa dokumen.Sambungake menyang monitor eksternal liwat port HDMI 4K kanggo pengalaman sing luwih gampang lan luwih produktif.

Transfer File ing Detik

Transfer film, foto, lan musik kanthi kecepatan nganti 5 Gbps liwat port data USB-C lan port USB-A dual.

Daya Pangiriman Kompatibel

Ndhukung nganti 60W (minus 15W kanggo operasi) liwat ngisi daya supaya sampeyan bisa ngaktifake 15" MacBook Pro kanthi kacepetan lengkap- kabeh nalika ngakses fungsi liyane hub.(Charger ora klebu).

5 in 1 tipe c hub usb c 3.0 hdmi, PD 100 w hub docking station (2)
9
8
5 in 1 tipe c hub usb c 3.0 hdmi, PD 100 w hub docking station (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.