page_banner

5 in 1 Tipe-C HUB, HDMI, USB3.0, TYPE-C PD100w

    Model: OS-KZ005B

    PD100w ngisi daya nalika digunakake tanpa gagal daya.5Gbps transmisi data kacepetan dhuwur;Sambungan definisi dhuwur 4K menyang macem-macem piranti tampilan;aluminium alloy shell, nyandhang-tahan;expansion fungsi OTG, nggedhekake potensial anyar telpon seluler;mouse external, keyboard, kertu jaringan kanggo muter game.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Tipe-C/Wanita,Tipe-C PD100w

Output

USB3.0*3,HDMI 4K@30Hz

Ukuran produk

65*45*11mm

bobot produk

100g

Material

Paduan aluminium

Antarmuka

4K/HDMI, USB 3.0*3, Tipe-C/F, Tipe-C PD100w enter

warna

perak, abang, ruang abu-abu, biru tua, wungu emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

  • Hub USB-C 5-in-1 & Ekspansi Massive: Adaptor tipe c multiport iki kanthi port output video HDMI 1*30HZ sing nransfer media ing sawetara detik kanthi efek 3D, 1*100W USB-C daya pangiriman daya, 3*USB 3.0 port kanggo transfer data unggul.Pilih hub USB C minangka pilihan paling apik kanggo komunikasi jarak jauh kanggo ngluwihi layar Macbook.
  • Kontrol Suhu Ultra-kurang & Chip Mandiri: Digawe saka bahan paduan aluminium awet lan dibangun ing chip pinter majeng karo fungsi boros panas paling apik;suhu maksimum USB C docking station iki mung 118,4ing operasi mbukak lengkap;Siji chip kontrol independen siji port, ndhukung fungsi apa kabeh bandar tanpa telat lan gangguan lan supaya liwat-saiki, liwat-voltase, short circuit lan dhuwur-suhu kanggo keamanan.
  • Thunderbolt 3 kanggo HDMI Dongle: Advanced 30Hz Teknologi HDMI, kaca utawa nggedhekake layar liwat port video 30HZ HDMI kanggo langsung stream 3840 x 2160 video menyang HDTV, monitor utawa proyektor.Sampeyan bisa seneng lancar, werna, swara, lan rincian saka port 30HZ.Lan ndhukung luwih murah tinimbang resolusi 4K * 2K @ 60HZ.
  • Transmisi Data Kuat: Telung USB 3.0 antarmuka sing independen kontrol dening Kripik majeng, jinis-c splitter bisa masang telung hard disk ing wektu sing padha kanggo transmisi data stabil lan cepet tanpa medhot.Nyepetake nganti 5Gbps, kompatibel karo USB 3.0 2.0 kayata USB deive, flash drive, adaptor wi-fi, mouse, keyboard lan piranti kacepetan kurang liyane.
  • Portable & Garansi: Plug and play, mung 2.33oz, kompak ramping karo ukuran saku gampang kanggo nyetel menyang lengen laptop, tas utawa kanthong.Perusahaan kita nyedhiyakake garansi bali 30 dina tanpa syarat & garansi 18 wulan & dhukungan produk suwene urip & Layanan Pelanggan sing Ramah.Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita kapan wae kanthi bebas.
7 in 1 USB tipe-c HDMI, RJ45, PD, SD, TF docking station (4)
7 in 1 USB tipe-c HDMI, RJ45, PD, SD, TF docking station (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.