page_banner

6 in 1 Tipe-C HUB, HDMI, USB3.0, Tipe-C PD 100w, RJ45 (Dukungan 1000MB jaringan kabel)

    Model: OS-KZ006H

    PD100w ngisi daya nalika digunakake tanpa gagal daya.5Gbps transmisi data kacepetan dhuwur;Sambungan definisi dhuwur 4K menyang macem-macem piranti tampilan;aluminium alloy shell, nyandhang-tahan;RJ45 (Dukungan 1000MB jaringan kabel);expansion fungsi OTG, nggedhekake potensial anyar telpon seluler;mouse external, keyboard, kertu jaringan kanggo muter game.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Tipe-C/F,Tipe-C PD 100w Enter

Output

HDMI 4K@30Hz,USB 3.0*2, Tipe-C PD 100w Enter, RJ45 (Dukungan 1000MB jaringan kabel)

Ukuran produk

65*45*14.9mm

bobot produk

100 g

Material

Paduan aluminium

Antarmuka

4K/HDMI, USB 3.0*2, Tipe-C PD 100w Enter, RJ45

warna

perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, mawar emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

• Kompatibel 6 ing 1 Multiport Design Hub USB C iki ngluwihi port usb c kanggo 4K@ 30Hz output HDMI, 2 port USB 3.0, slot kertu SD/ microSD/TF, lan port wadon USB C.Adaptor USB C becik kanggo Macbook Pro/Air, iPad Pro, XPS, Laptop, Smart Phone, lsp. Lan kompatibel karo Windows 10/7/8/ XP/Mac OS/iPad OS/ Linux/ Android.

• Ultra HD 4K@30Hz HDMI Output Port HDMI Hub Tipe C nduweni output video resolusi 4K UHD (nganti 3840x2160@30Hz), kaca utawa ngluwihi layar menyang HDTV, monitor utawa proyektor.Becik kanggo stream film 3D ing HDTV;ngluwihi game video ing monitor utawa nuduhake Chart liwat proyektor kanggo rapat kantor.

• Dhuwur-Speed ​​Data Transmisi Dhuwur kacepetan USB 3.0 port Transfer Data ing Detik ing kacepetan nganti 5Gbps, mudhun kompatibel karo USB 2.0 lan ngisor, lan ndhukung flash drive, keyboard, printer lan liyane.USB HUB uga ndhukung kertu SD / TF nganti transfer data 104Mbps, dadi maca kertu sing cocog kanggo nransfer gambar utawa video.

• Hyper-Speed ​​100W Safe PD Charging USB C Adapter nganggo protokol PD (Power Delivery), ndhukung pangisi daya cepet nganti 100W, nggawe piranti sampeyan bisa ngisi daya kanthi cepet.Kajaba iku, adaptor macbook pro ndhukung proteksi short-circuit, proteksi over-current, proteksi over-voltage, lan proteksi overheat, supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi tenang.

• Portable, Anti-Overheat, Plug & Play USB C Dock portabel lan kompak, kanthi ukuran 11.5*3*1cm lan bobote mung 44.8g, Gampang dipasang ing lengen, tas utawa kanthong laptop.Cangkang paduan aluminium berkualitas tinggi kuat lan awet, lan nyegah overheating.Plug & Play, ora mbutuhake piranti lunak utawa drive.

5 6 7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.