page_banner

6 in 1 USB3.0 mini DP to HDMI USB3.0 RJ45 SD/TF Docking station kanggo Surface Pro 5

    Model: OS-768-5

    1* HDMI (4k@30Hz)

    2* USB 3.0 A/F (5 Gbps)

    1*RJ45(100Mbps),1* SD/TF (2.0)


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

USB3.0+ mini DP Male

Output

HDMI Wadon(4k@30Hz)

 

2 * USB3.0A/F (5 Gbps)

 

1 * RJ45 (100 Gbps)

 

1* SD (2.0)

 

1*TF(2.0)

Bahan

ABS

Detail Produk

• Desain kanggo lumahing Pro 4/5/ 6: Mini DP lan 2-Port USB 3.0 karo 100M Ethernet Lan, seamless pas karo lumahing Pro 4/5/6, ngluwihi lumahing kanggo liyane.Cathetan: Dock pro permukaan iki ora pas karo permukaan sampeyan yen sampeyan nggunakake kasus protèktif.Wigati dicathet: Dock iki ora cocog karo laptop permukaan pro 3 lan permukaan pro 7.

• Hi- Res 4K HDMI + 4K MiniDP: Pengalaman video 4K HDMI/MiniDP sing jernih ing monitor 4K sing kompatibel kanggo tampilan resolusi dhuwur sing apik banget.Mbutuhake sambungan HDMI menyang HDMI utawa MiniDP menyang MiniDP / DP langsung.

• 6 in 1 USB 3.0 Hub & Card Reader: 2x 5Gbps USB-A 3.0 port, 1x 100M Ethernet LAN, 1x mini DP to HDMI (4K@30Hz, 1080p@60Hz), 1x SD card reader port, 1x micro SD/TF port maca kertu, 1x Gigabit LAN RJ45 port.

• Desain Unik lan Ekstra kompak: Desain sisih bevel lan kompak khusus saka hub USB iki cocog banget karo Surface Pro 5/pro 6/pro 4 Lan desain nirkabel nggawe desktop luwih resik lan teratur.Nalika kasus aluminium nglindhungi wangun lan gampang ngeculake panas.Bobot entheng trep kanggo lelungan utawa perjalanan bisnis.Ide sing apik banget kanggo karya permukaan kanggo sistem Windows 10, 8, 7, XP.

• Plug and Play & Hot Swappin: Ora ana instalasi driver sing dibutuhake.3 port USB 3.0 kanthi kacepetan dhuwur nganti 5Gbps, transfer luwih cepet, ngirit wektu lan nikmati transmisi data sajrone sawetara detik.Stasiun docking lumahing iki dianggo karo U disk, hard drive disk, mouse, keyboard lan piranti USB liyane.Cocog banget karo New Microsoft Surface Pro 2017/ Pro 5. 12 sasi babar pisan lan ora sumelang ing bali utawa mbalekaken.

6 in 1 USB3.0+mini DP to HDMI,USB3.0,SDTF,RJ45 docking station (3)
6 in 1 USB3.0+mini DP to HDMI,USB3.0,SDTF,RJ45 docking station (1)
6 in 1 USB3.0+mini DP to HDMI,USB3.0,SDTF,RJ45 docking station (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.