page_banner

12 in 1 gallium nitride adaptor Tipe-C dock 65w

    Model: OS-KZ001

    Antarmuka multi-fungsi, cocok kanggo macem-macem jinis peralatan: tipe-C/F PD60w, USB3.0 5Gbps, HDMI 4K HD, port Gigabit Ethernet 1000Mbps, VGA1080P, slot kertu TF/SD 3.0, Audio karo Mic 3.5mm, Tipe- C PD 18w.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Ukuran produk

100 * 65 * 36 mm

produkbobot

155g

Material

Paduan aluminium

Antarmuka

HDMI, USB 3.0*3, port jaringan gigabit, port pengisian daya PD*2, slot kartu SD/TF, audio 3.5mm, Tipe-C 3.1, VGA

kabel daya AC

(CN, US GB, AU) dawa 1,5M

Tipe-C ngirimake baris data karo

1. ndhukung 10 transmisi data

2. ndhukung transmisi video 4K 40Hz, chip E-Marker

3. ndhukung PD 100w daya saiki dhuwur

warna

perak, abang, abu-abu spasi, biru tua, ijo peteng

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

• Desain kanggo MacBook: MOKiN USB C HUB dirancang khusus kanggo MacBook Pro 2020/ 2019/ 2018/ 2017/ 2016, 13&15.4&16", Macbook Air 2020/2019/2018. HUB nduweni port 4K 60Hz VGA 60Hz dual HDMI, 60Hz port, pangiriman daya 87W, 1000Mbps Ethernet port, 2 x USB 3.0 port, 2 x USB 2.0 port, SD / maca kertu TF 3,5 mm mic / audio manungsa waé: hub iki ora bisa ngluwihi layar MacBook karo chip M1.

• Ndhukung telung tampilan layar: stasiun docking MOKIiN USB C, sing ndhukung tampilan bebarengan ing telung layar, bisa nambah efisiensi karya kaping telu.Port HDMI dual ndhukung resolusi nganti 4K 60Hz.Port VGA ndhukung résolusi nganti 1080p 60Hz.Wigati dimangerteni: Yen sampeyan pengin ngerti mode lanjut, sampeyan butuh MacBook kanthi DP1.4, yen ora, layar output mung bisa tekan 4K@30Hz.

• Layar Triple: sampeyan bisa nggunakake loro HDMI lan siji antarmuka VGA kanggo ngluwihi bebarengan.Nanging, yen sampeyan nggunakake telung port video ing wektu sing padha, salah siji saka port HDMI lan VGA mung bisa ing mode pangilon, lan port HDMI liyane ing mode extension.Yen sampeyan mung nggunakake rong port HDMI bebarengan, sampeyan bisa mbukak mode extension.

• stasiun docking MoKiN karo 1000 Mbps port Ethernet, sampeyan bisa download film luwih cepet, transfer file lan nyuda latensi ing game.Rong port USB 3.0 ndhukung tarif transfer data nganti 5Gbps.Maca kertu SD lan TF mung sawetara detik.Rong port USB 2.0 luwih cocog kanggo clurut, keyboard utawa piranti liyane.

• Kertu SD lan kertu SD mikro bisa digunakake kanthi tingkat transfer cepet nganti 40 MB/s.Sampeyan bisa mindhah foto utawa video saka kamera menyang laptop sajrone sawetara detik.Port pangisian daya USB 87W ngidini sampeyan ngisi daya MacBook uga laptop lan smartphone USB C PD liyane sing kompatibel.Wigati dimangerteni: Gunakake adaptor asli kanggo piranti sampeyan.

45 6

 

7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.