page_banner

9 in 1 Tipe-C HUB, USB3.0, Tipe-C PD 100 w, VGA (1080 P), 3.5mm Audio untuk mac air

    Model: OS-KZ009

    PD100w ngisi daya nalika digunakake tanpa gagal daya.5Gbps transmisi data kacepetan dhuwur;Sambungan definisi dhuwur 4K menyang macem-macem piranti tampilan;aluminium alloy shell, nyandhang-tahan;expansion fungsi OTG, nggedhekake potensial anyar telpon seluler;mouse external, keyboard, kertu jaringan kanggo muter game.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Tipe-C/F,Tipe-C PD 100w Enter

Output

HDMI 4K@30Hz,USB 3.0*2, Tipe-C PD 100w Enter, slot kartu SD/TF (dukungan maca simultan), RJ45 (Dukungan jaringan kabel 1000MB), VGA (1080P),3.5mmAudio

Ukuran produk

65*45*14.9mm

bobot produk

100 g

Material

Paduan aluminium

Antarmuka

4K/HDMI, USB 3.0*2, Tipe-C PD 100w Enter, SD/TF, RJ45, VGA, 3.5mmAudio

warna

perak, abang, abu-abu ruang, biru tua, mawar emas

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

• 9-in-1Usb C Hub kanggo Macbook/iPad Pro: Dilengkapi siji 4K ing port HDMI 30Hz, 3 port USB 3.0, siji port PD, siji port Tipe-c lan SD TF Card Readers. Jack audio 3.5mm, ndhukung munggah nganti 48 KHz, output audio 24-bit Sampurna kanggo 13 inci 15 inci MacBook Pro 2020 2019 2018 2017 2016 & MacBook Air 2020 2019 2018.

• Port PD Kuat (port USBC ndhuwur): Ngisi daya laptop nganti 60W.4K @ 30Hz output video kanggo Ultra HD.Transfer data nganti 40Gbps.Port HDMI bisa digunakake bebarengan kanggo kaca utawa ngluwihi tampilan laptop menyang TV, monitor utawa proyektor.

• Transfer Data 5Gbps: Hub Tipe C USB iki nambahake 3 port USB 3.0 ekstra kanggo nyambungake macem-macem piranti periferal USB kayata flash drive, hard drive, keyboard, mouse, printer, pamuter MP3 lan liya-liyane.Multi port HUB bisa nyegah sampeyan saka alangan plugging & copot bola-bali.Ndhukung transfer data sing luwih cepet nganti 5Gbps, sing ngidini sampeyan nransfer film utawa file HD sajrone sawetara detik.Wigati dimangerteni: Port USB-A ora ndhukung Apple SuperDrive utawa ngisi daya iPad lan Tablet liyane.

• Maca kertu SD TF bebarengan: Dibangun ing slot SD lan TF gampang ngakses file saka kertu SD universal lan kertu Micro SD.Ndhukung 2 kertu maca bebarengan.Pembaca kertu SD USB C iki nransfer data kanthi kacepetan paling dhuwur nganti 104MB S, kapasitas nganti 2TB;Nuduhake kapentingan sampeyan ing jaringan sosial kanthi bebas.

• Paket Kalebu: Hub Tipe C kanggo Macbook Pro lan Macbook Air, manual pangguna.Dock iki digawe saka pager aluminium sing apik lan ramping, awet lan kuat. Garansi 18 wulan tanpa kuwatir, lan layanan pelanggan sing ramah.

3 5 6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.