page_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Instruksi Perusahaan

Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. sing diadegake ing 2011 kanthi nandur modal dening HongKong Wellink internasional, uga duwe pabrik ing Dongguan.

Iki nggabungake desain lengkaplan pangembangan, manufaktur, impor lan ekspor perdagangan manca.Dumunung ing ZhongheDistrik, Taipei, tim R&D kita duwe luwih saka 10 pangembangan hardware/softwareinsinyur.Produk utama yaiku produk paling laris iki, sing duwe seri TYPE-C, DPseri, HDMI / VGA / DVI Splitter lan SWITCH seri audio lan video, Kabel extender seri TWSseri earphone, etc, kang ngidini kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo technical support lengkap,produk kualitas lan layanan paling cepet lan paling nimbang, lan nggawe pelanggan luwihkompetitif ing pasar.We duwe sistem manajemen produksi lengkap, liwati ingSistem mutu ISO9001, perlindungan lingkungan ROHS, CE, FCC, sertifikasi 3C nasional,produk diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa lan Amerika Serikat lan negara liyane.Perusahaan adhering kanggo filosofi bisnis "wong-oriented, moral pisanan, kompetisi entheng,manajemen sustainable", lan kabijakan kualitas "manajemen sing ketat, partisipasi lengkap,perbaikan terus-terusan, kepuasan pelanggan".

Bisnis terus nambah kanthi kacepetan sing luar biasa, sing wis cepet lan stabilpembangunan kanggo sawetara taun, malih, wis gained reputasi dhuwur karo kualitas banget,pangiriman cepet lan layanan apik.

Sertifikat

ISO

ISO9001

CMA Inspeksi RTeport

CE

FCC

ISO1
ISO90011
Laporan Inspeksi CMA
CE1
FCC1

ROHS

Sertifikat Paten Penampilan

RoHS1
Sertifikat tampilan paten

Wellink nggunakake peralatan pemasangan otomatis SMT lan peralatan testing AOI otomatis, kanthi cara manajemen kualitas dhuwur lan pengalaman manufaktur kanggo nyedhiyani sampeyan karo SMT / DIP / perakitan / testing / packaging lan layanan sampurna liyane;Bengkel SMT nduweni 2 set mesin SMT kecepatan tinggi YAMAHA YS24R, 2 set mesin SMT Panasonic CN88S+, 2 set mesin SMT multifungsi Panasonic, 2 set solder reflow, 1 set gelombang solder, 2 set Mesin uji AOI, 1 set bengkel DIP duwe 1 jalur plug-in otomatis lan 2 garis pasca solder.2 jalur perakitan test;Campuran sumber sing dioptimalake, bisa nyukupi kabutuhan sing beda saka macem-macem pelanggan.

Peralatan Pabrik

Bengkel produksi

Peralatan otomatis impor, bengkel bebas bledug.Penghematan biaya kustomisasi 15% kanggo nyukupi kustomisasi teknologi paten internasional.

Majelis baris test bit
Inspeksi mlebu IQC

Peralatan bengkel

DIP Workshop dock Rampung perakitan line

DIP Workshop dock Rampung perakitan line

Jurusan teknik

Jurusan teknik

Otomasi YAMAHA Lini produksi kacepetan dhuwur

Otomasi YAMAHA Lini produksi kacepetan dhuwur

YAMAHA Laminator kacepetan dhuwur

YAMAHA Laminator kacepetan dhuwur

SMT jalur produksi otomatis

SMT jalur produksi otomatis

Mesin SMT Universal SMT

Mesin SMT Universal SMT

SMT Automatic solder paste printing press SMT jalur produksi otomatis

Mesin cetak tempel solder otomatis SMT

SMT lini produksi otomatis

peralatan Wellink

Peralatan bengkel

Tes AOI

Detektor optik AOI

SMT lini produksi otomatis

SMT lini produksi

Laser karbon dioksida 11

Stripper kabel laser karbon dioksida

4. Laser karbon dioksida

Mesin las cepet presisi

Laser karbon dioksida3

Mesin ngecor tekanan rendah

2. Laser karbon dioksida

Mesin las laser

Laser karbon dioksida 12

Mesin stripping kawat ganda

Laser karbon dioksida 13

Ultrasonik

Peralatan bengkel

SMT jalur produksi otomatis

Bengkel DIP

SMT lini produksi otomatis

Bengkel SMT

bengkel111

Bengkel produksi

SMT feeder papan otomatis

SMT feeder piring otomatis

SMT QA2

SMT-QA

Inspeksi teknik

Jurusan teknik

Inspeksi mlebu IQC

Inspeksi mlebu IQCI

Majelis baris test bit

DIP Workshop posisi test baris perakitan

Layanan sing disesuaikan

HUB multi-fungsi disesuaikan kanthi dikarepake

ICO

International first-line chipDukungan sistem utama.

ICO1

Proteksi otomatis,Nyegah kakehan arus lan voltase.

HR4QPCW

Pangembangan lan produksisaka dhuwur /Tipe-C dockingstasiun.Solusi siji-mandeg

prodhuk

Solusi chip tingkat pertama internasional

Sistem superkompatibilitas

ico13

20 taun pengalaman ing riset lan pangembangan konverter dock.

ico12

Kanthi piranti proteksi otomatis, nyegah saikilan kakehan voltase.

ico11

Ngadopsi program chip baris pisanan internasional kanggondhukung output multi-fungsi.

ico14

Kompatibilitas sistem sing kuat ditrapake:2020 MacOS, Win7, Win8, Win10.

Otomasi YAMAHA Lini produksi kacepetan dhuwur

Solusi chip tingkat pertama internasional

merek e-commerce, e-commerce lintas batas,panuku perdagangan selaras pisanan choice

ico (2)

Pabrik kasebut nduweni area luwih saka 5000kothak meter lan duwe 100 karyawan.

ico12

Produksi lan tes impor internasional
peralatan SONY, YAMAHA
Panasonic Samsung, Apple, lsp.

ico (1)

Stabilitas rantai pasokan, wektu pangiriman produksi cepet
bisa dikontrol.

8 sistem kontrol kualitas sing ketat

Nganggo operasi otomatis lengkap, peralatan pemasangan otomatis SMTlan peralatan deteksi AOI otomatis.

ico (7)1

Supplier mlebu pengawasan
- Inspeksi kualitas bahan -

ico (6)1

-Penempatan SMT-
Pengujian optik AOI

ico (5)1

- Deteksi DIP -
Tes fungsi PCBA

ico (4)1

- Rampung perakitan -
Inspeksi Fungsional Kab
produk rampung

ico (8)1

pengawasan kiriman
- Tes OQC -

ico (9)1

- Produk rampung
gudang -
Nomer materi
manajemen + panyimpenan
manajemen

ico (10)1
ico (10)

- Pangiriman
manajemen-
sampling produk
+PMC

ico (3)1

Packing rampung
produk
- Inspeksi visual-