page_banner

Profil Perusahaan

SAPA KITA

Sertifikat_03

Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. sing diadegake ing 2011 kanthi nandur modal dening Hong Kong Wellink internasional, uga duwe pabrik ing Dongguan.

Iki nggabungake desain lan pangembangan lengkap, manufaktur, impor lan ekspor perdagangan manca.Dumunung ing Distrik Zhonghe, Taipei, tim R&D kita duwe luwih saka 10 insinyur pangembangan hardware/software.Produk utama yaiku produk sing paling laris iki, sing duwe seri TYPE-C, seri DP, HDMI / VGA / DVI Splitter lan SWITCH audio lan video seri, Kabel extender seri TWS earphone seri, etc, kang mbisakake kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo support technical lengkap, produk kualitas lan layanan paling cepet lan paling nimbang, lan nggawe pelanggan luwih competitive ing pasar.Kita duwe sistem manajemen produksi sing lengkap, lulus sistem kualitas ISO9001, perlindungan lingkungan ROHS, CE, FCC, sertifikasi 3C nasional, produk kasebut diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa lan Amerika Serikat lan negara liya.Perusahaan adhering kanggo filosofi bisnis "wong-oriented, moral pisanan, kompetisi entheng, Manajemen sustainable", lan kabijakan kualitas "manajemen ketat, partisipasi lengkap, dandan terus-terusan, kepuasan pelanggan".

Bisnis terus nambah kanthi kacepetan sing luar biasa, sing wis entuk pembangunan kanthi cepet lan stabil sajrone pirang-pirang taun, luwih-luwih, wis entuk reputasi kanthi kualitas sing apik, pangiriman cepet lan layanan sing apik.

TEAM KITA

Sertifikat_03

Bengkel DIP

Bengkel SMT

Bengkel produksi

SMT feeder piring otomatis

SMT-QA

Jurusan teknik

Inspeksi mlebu IQCI

DIP Workshop posisi test baris perakitan