page_banner

OEM/ODM

20 taun pengalaman oem/odm

Layanan siji-mandeg profesional kanggo solusi, desain fungsional, pangembangan produk lan manufaktur

Kekuwatan Teknologi R&D

Kekuwatan Pabrik

Manajemen Mutu

Kabeh dina sawise-sales

solusi chip baris pisanan internasional

Kompatibilitas sistem sing luar biasa

program chip ic line internasional

  • 20 taun stasiun dok HUB ing pengalaman R&D Taiwan
    20 taun stasiun dok HUB ing pengalaman R&D Taiwan
  • Kanthi piranti proteksi otomatis, Nyegah kakehan saiki lan voltase
    Kanthi piranti proteksi otomatis, Nyegah kakehan saiki lan voltase
  • Ngadopsi solusi chip baris pertama internasional ndhukung output multi-fungsi
    Ngadopsi solusi chip baris pertama internasional ndhukung output multi-fungsi
  • Kompatibilitas sistem kuwat ditrapake kanggo.
    Kompatibilitas sistem kuwat ditrapake kanggo.
hub01

kekuatan produksi pabrik

Pabrik kekuatan produksi

  • Wilayah tanduran luwih saka 5.000 meter persegi, lan ana 100 karyawan;
    Wilayah tanduran luwih saka 5.000 meter persegi, lan ana 100 karyawan;
  • Peralatan produksi lan pangujian impor internasional-SONY, SAMSUNG PANASONIC, APPLE, lsp;
    Peralatan produksi lan pangujian impor internasional-SONY, SAMSUNG PANASONIC, APPLE, lsp;
  • Pangiriman cepet sajrone 3 dina kanggo ngrampungake pangiriman;
    Pangiriman cepet sajrone 3 dina kanggo ngrampungake pangiriman;
hub02

Operasi kanthi otomatis, peralatan penempatan otomatis SMT lan peralatan inspeksi AOI otomatis

8 sistem kontrol kualitas sing ketat

  • -Pemeriksaan Kualitas Bahan-
    Supplier Inspeksi Material mlebu
    -Pemeriksaan Kualitas Bahan-
  • Inspeksi optik AOI
    -Penempatan SMT-
    Inspeksi optik AOI
  • Tes fungsi PCBA
    -Paket DIP-
    Tes fungsi PCBA
  • Tes fungsi produk rampung
    -Pangumpulan produk rampung-
    Tes fungsi produk rampung
  • - Inspeksi OQC-
    pengawasan kiriman
    - Inspeksi OQC-
  • manajemen nomer materi + manajemen panyimpenan
    - Gudang produk rampung-
    manajemen nomer materi + manajemen panyimpenan
  • sampling produk + PMC
    - Manajemen pengiriman -
    sampling produk + PMC
  • -pemeriksaa penampilan-
    PACK kemasan produk jadi
    -pemeriksaa penampilan-

layanan sawise-sales

7 × 24 jam siji-kanggo-siji layanan sawise-sales;

  • Jaminan rantai pasokan sing kuat;
    Jaminan rantai pasokan sing kuat;
  • Sistem manajemen mutu ISO9001, Manajemen sistem kamar bersih;
    Sistem manajemen mutu ISO9001, Manajemen sistem kamar bersih;
  • 7 × 24 jam siji-kanggo-siji layanan sawise-sales;
    7 × 24 jam siji-kanggo-siji layanan sawise-sales;
hub04

Apa milih welllink

Lima alasan kanggo milih kanthi yakin

  • 1

    sawetara saka sudhut produk

    • Kita bisa ngasilake macem-macem spesifikasi fungsional TYPE-C HUB
    • stasiun docking lan ngatur TYPE-C docking station, USB-C HUB, HDMI extender, etc. miturut syarat customer
  • 2

    Produktivitas dhuwur, efisiensi cepet, kualitas dhuwur

    • Ndhukung 4K HD, kacepetan transmisi cepet,
    • kompatibilitas dhuwur, expansion multi-antarmuka
    • Efisiensi produksi otomatis kanthi cepet.
    • HUB docking station produk saben dina bisa 20.000 set
hub12
hub11
  • 3

    solusi chip baris pisanan internasional

    Kompatibilitas sistem sing luar biasa

    program chip ic line internasional

  • 4

    Kualifikasi, kerjasama pelanggan

    • Sistem mutu ISO9001, sertifikat kualifikasi perusahaan teknologi swasta.
    • Nyedhiyani tata letak chain industri kabeh bahan mentahan, kalebu PCB, produksi PCBA lan Manufaktur, kanggo ketemu kabeh kabutuhan customer.
  • 5

    Layanan manungsa lan enten

    • Konsultasi layanan pelanggan online 7×24 jam.
    • Pangiriman kanthi tepat, pangiriman tepat wektu, pasokan stabil lan pas wektune.
    • Prompt adat proofing kanggo mesthekake syarat siklus produk customer.
  • lambang01
  • lambang02
  • lambang03

kustomisasi antarmuka OEM

Kustomisasi antarmuka OEM Ora ana driver sing dibutuhake Plug and Play

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 53
  • 63
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 122
  • pakaryan21
  • ahli22
  • ahli23
  • ahli24
  • ahli25

solusi chip PCBA

pangayoman kakehan saiki lan voltase

HUB CHIP (USB 3.1) HUB CHIP (USB 3.1)

HUB CHIP (USB 3.1)

USB3.1 GEN1 rate 5Gbps

chip video VGA chip video VGA

chip video VGA

ndhukung resolusi 1080P.

Chip maca kertu Chip maca kertu

Chip maca kertu

Ndhukung kertu dual maca dual

AUDIO chip AUDIO chip

AUDIO chip

Saluran stereo L/R/MIC

Mobile Eksternal HD Mobile Eksternal HD

Mobile Eksternal HD

Antarmuka SATA 2.5/3.0 inch

chip video HDMI chip video HDMI

chip video HDMI

Antarmuka HDMI 4K@60HZ

chip port jaringan chip port jaringan

chip port jaringan

Antarmuka jaringan RJ45

Chip DP USB-C Chip DP USB-C

Chip DP USB-C

DP Alt-mode Controller

Aplikasi menyang HUB antarmuka USB3.0, nganti 4 antarmuka U3, tingkat USB3.1 GEN1 5Gbps
Aplikasi menyang HUB antarmuka USB3.0, nganti 4 antarmuka U3, tingkat USB3.1 GEN1 5Gbps
Aplikasi kanggo antarmuka video VGA, ndhukung resolusi 1080P
Aplikasi kanggo antarmuka video VGA, ndhukung resolusi 1080P
Card maca chip AU84612, Aplikasi kanggo kertu SD/TF, USB3.1 GEN1 SD3.0 tingkat, ndhukung dual kertu dual maca
Card maca chip AU84612, Aplikasi kanggo kertu SD/TF, USB3.1 GEN1 SD3.0 tingkat, ndhukung dual kertu dual maca
AUDIO chip audio ALC4030, Aplikasi kanggo jack headphone 3.5mm, saluran stereo L/R/MIC
AUDIO chip audio ALC4030, Aplikasi kanggo jack headphone 3.5mm, saluran stereo L/R/MIC
Aplikasi kanggo antarmuka SATA kanggo 2.5
Aplikasi menyang antarmuka SATA kanggo 2.5 "/ 3.0" HDD enclosure, ngleksanakake protokol SATA
Aplikasi kanggo multi-port HUB kelas antarmuka video HDMI kanggo 4K@30HZ, kanggo siji giliran kelas kanggo 4K@60HZ
Aplikasi kanggo multi-port HUB kelas antarmuka video HDMI kanggo 4K@30HZ, kanggo siji giliran kelas kanggo 4K@60HZ
Jaringan port chip RTL8153B, Aplikasi kanggo antarmuka jaringan RJ45, kacepetan jaringan gigabit
Jaringan port chip RTL8153B, Aplikasi kanggo antarmuka jaringan RJ45, kacepetan jaringan gigabit
USB-C-DP Chip VL100, Aplikasi kanggo USB Tipe-C Piranti PD komunikasi protokol PD2.0/PD3.0 lan DP Alt-mode Controller
USB-C-DP Chip VL100, Aplikasi kanggo USB Tipe-C Piranti PD komunikasi protokol PD2.0/PD3.0 lan DP Alt-mode Controller

Proses kustomisasi

titline
  • Nemtokake kabutuhan Nemtokake kabutuhan
  • Nyedhiyani rencana Nyedhiyani rencana
  • Mlebu lan mbayar Mlebu lan mbayar
  • Konfirmasi desain Konfirmasi desain
  • Inspeksi produksi Inspeksi produksi
  • Pembayaran ditampa Pembayaran ditampa
  • layanan sawise-sales layanan sawise-sales

Kirimi pesen kanggo kita