warta

10-in-1 USB C Docking Station_Transmisi Data sing Bisa Dipercaya


Wektu kirim: Jun-16-2022

【Stasiun Docking USB C 10-in-1】
Sambungake menyang MacBook utawa piranti USB C liyane kanthi stasiun docking USB C multi-port sing nampilake port Gigabit Ethernet, port pangisi daya USB C kanthi pangiriman daya, port HDMI 4K/30Hz, maca kertu SD, maca Kartu TF, jack audio 3,5mm lan port VGA, 3 USB 3.0 bandar sing ngijini sampeyan kanggo nyambung keyboard, driver USB, disk external utawa headphone kabel kanggo piranti USB C.Hub USB C iki bisa digunakake karo kabeh laptop kanthi port Tipe-C.

【Transmisi Data sing Bisa Dipercaya】
Telung port 3.0USB ndhukung tarif transfer nganti 5Gbps nyambung menyang smartphone, tablet lan hard drive kanggo transfer data gampang.Dibangun ing slot SD lan TF, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses file ing SD umum lan kertu memori Micro SD;ndhukung 2 kertu kanggo maca kertu ing wektu sing padha, port jaringan 1000Mbps kanggo mesthekake sambungan jaringan kabel luwih stabil lan luwih cepet.

【Sumber daya lan audio 3.5mm】
Adaptor USB C Multi-Port FALWEDI nyedhiyakake 1 port wanita Tipe-C pass-through sing bisa sampeyan ngisi daya MacBook utawa laptop Tipe-C liyane kanthi aman.Input daya 100W didhukung, lan output daya (isi daya) diwatesi nganti 87W kanggo safety.Kajaba iku, ana port audio 3.5mm sing bisa disambungake menyang headphone kabel supaya sampeyan bisa seneng musik tanpa ngganggu wong liya.

【Sinkronisasi video efek 3D sing jelas】
HDMI ndhukung nganti 4Kx2K 30HZ (3840x2160), HDMI lan VGA bisa digunakake ing 1080P@60HZ bebarengan, lan port VGA kompatibel karo 1080P >> 720P.Sampeyan bisa nikmati video efek 3D kanthi resolusi dhuwur saka komputer USB C menyang monitor eksternal, lan port HDMI ndhukung TV LCD layar gedhe utawa monitor 4K Max.

【Desain Gaya, Konstruksi Premium lan Kompatibilitas Tingkat Papan】
Dibangun saka omah aluminium kelas aeroangkasa sing tipis, lancar lan presisi.Hub ekspansi USB C sing cocog kanggo laptop Tipe-C kanthi fitur lengkap.Kabeh kinerja produk bakal ditemtokake dening port tipe c komputer sampeyan.Kompatibilitas: Mobile, Laptop, PS4, Xbox, Switch, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: