warta

Produsen stasiun docking_ Skema kustomisasi hub USB C


Wektu kirim: Mei-11-2022

Pambuka kanggo pabrik docking station

Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. minangka pangembangan solusi Hub profesional, desain, produksi lan manufaktur dock manufaktur dock.Saiki, ana luwih saka 10 insinyur pangembangan hardware / software, utamane ngembangake produk kayata hub USB lan stasiun docking multi-fungsi hub tipe-C.Wellink wis nggawe set lengkap jaminan kualitas lan sistem manajemen.Produk kasebut wis lulus sistem kualitas ISO9001, sertifikasi perlindungan lingkungan ROHS, CE, sertifikasi FCC lan sertifikasi 3C nasional!Iki minangka mitra merek, e-commerce lan pedagang manca sing berkualitas.Produk diekspor menyang Jepang, Eropa lan Amerika Serikat lan negara maju liyane!Sabanjure, Wellink bakal nuduhake sampeyan babagan skema hub lan introduksi pabrik stasiun docking.
Perusahaan Wellink nganggo peralatan pemasangan otomatis SMT lan peralatan uji AOI otomatis kanggo nyedhiyakake layanan sing sampurna kayata SMT / Dip / perakitan / pengujian / kemasan kanthi metode manajemen lan pengalaman manufaktur sing berkualitas;SMT workshop wis Panasonic cn88s, dhuwur-kacepetan mounter, Panasonic multifunctional monter, reflow soldering, gelombang soldering lan mesin testing AOI;Dip workshop wis otomatis plug-in baris, kirim welding line lan test baris perakitan;Kombinasi sumber daya sing dioptimalake bisa nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka macem-macem pelanggan.

Skema kustomisasi stasiun docking USB c hub

1. USB hub docking station laptop fan base fungsi upgrade kasus integrasi
Deskripsi: 9-in-1 USB tipe-C to HDMI + 3 * usb3 0+RJ45+Tipe-C +SD+TF+Audio Docking Station W/2*Modul DC

Spesifikasi: input: USB 3.1 tipe-C wadon
Output: 1 * HDMI Wanita (4K @30Hz)
3 * USB 3.0 A/F (5Gb/s)
1 * RJ45 (100 Mbps)
1*Tipe-C/F (PD3.0 60W
+Data Gen1)
1 * SD (2.0)
1 * TF (2.0)
1 * Audio (3.5mm, W/Mic)
W / 1 * DC kursi (4 pin, 5V 500mA fan power supply)
W / 1 * DC base (4 pin, 5V 500mA lampu karo sumber daya)

2. Tablet, ponsel, notebook lan layar cerdas tanpa lingkungan catu daya utama, akses internet kabel, fungsi ngisi daya PD lan kasus catu daya switch jaringan Poe

Deskripsi: usb3 0 + 5 * modul kartu jaringan USB RJ45
input: Poe RJ45 (100Mbps)
Output: 1 * USB 2.0 Tipe-A Wadon

1, fungsi transfer port jaringan rong arah langsung.
2. Switch POE digunakake kanggo ngisi tablet Huawei M6 (5V 1a).
3. Ndhukung komputer tablet Huawei M6 lan fungsi akses Internet kabel 100m.

1-201222102ZL62

3. Mini DP+USB3.0-port laptop multifungsi docking station case
Deskripsi: 11 in 3 usb3 0 + Marco USB (external 5V power supply) + Mini DP to HDMI + DP + VGA + USB3 0+SD+TF+AUDIO+TYPE C DATA
Input: USB3.0 lanang + Marco USB (sumber daya 5V njaba) wadon + Mini DP lanang
Output: 1 * HDMI Wanita (4K @30Hz)

1*DP Wanita (4K @30Hz)
1 * VGA Female (1080P@30Hz)
3 * USB 3.0 A/F (5Gb/s)
1 * audio (Level 3, 3.5mm)
1 * SD (3.0)
1 * TF (3.0
1 * RJ45 (1000 Mbps)
1 * Tipe C/F (Gen1)

1-201222103312F5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: