warta

Apa USB-HUB ngrusak komputer?


Wektu kirim: Oct-22-2021

Yen ora ana karusakan, sampeyan bisa nyambung menyang piranti eksternal.Aja kuwatir yen port laptop ora cukup, kayata nyambungake menyang proyektor, printer, kipas cilik, pemanas kipas, port kabel jaringan, lan liya-liyane.Baseus multi-fungsi HUB kanggo Surface Pro paramèter docking station kanggo Microsoft Surface Pro
1. port jaringan Expansion: trep kanggo pangguna kanggo nyambung menyang kabel jaringan lan seneng jaringan kacepetan dhuwur;
2. In-line desain: nggawe produk lan notebook dadi siji, kontak stabil lan supaya kontak kabel miskin;
3. Expansion 2 port USB 3.0, bisa nyambung piranti USB kayata U disk, mouse, keyboard external, bid pamitan kanggo bola plugging lan unplugging;
4. USB3.0 5GB transfer rate, transfer file ing detik;
5. Desain slope khusus, sampurna Pas lumahing;
6. Produk cilik lan gampang digawa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: