warta

Pira sampeyan ngerti babagan hub?Ajar sampeyan carane milih USB HUB!


Wektu kirim: Oct-22-2021

Hub USB, sing asring kita sebut USB HUB, bisa ngluwihi antarmuka USB komputer menyang macem-macem antarmuka USB, supaya bisa ngatasi masalah yen antarmuka USB komputer pangguna ora cukup lan trep kanggo plugging lan unplugging antarmuka. .

Kepiye cara ngukur standar HUB sing apik?Tembung "apik" nduweni macem-macem makna, lan mung USB HUB sing apik yaiku USB HUB sing mbutuhake evaluasi lengkap babagan kualitas, gampang digunakake, lan merek.

Adhedhasar pengalaman tuku hub saka kanca-kanca, dina iki kita bakal ngomong babagan kuwalitas dhasar USB HUB sing mumpuni, fitur apa sing dibutuhake?

1. Jumlah antarmuka

Saiki, 4-port USB HUB digunakake akeh, lan ana 7 bandar, lan ana luwih saka rolas HUB.Mesthi wae, HUB kasebut utamane digunakake kanggo skenario kerja sing mbutuhake perbandingan, verifikasi, lan pangolahan batch.Wigati dicathet menawa HUB USB multi-antarmuka umume nduweni sumber daya, sing nduweni kaluwihan daya sing jelas lan bisa nyopir luwih akeh piranti kanthi syarat sumber daya sing dhuwur.

2. sumber daya njaba

Kaping pisanan, kita kudu ngerti upaya iki.Antarmuka USB bisa nyedhiyakake arus 500mA.A HUB tanpa sumber daya external mung bisa disebaraké winates saiki 500mA lan disebaraké kanggo saben antarmuka expansion.HUB sumber daya external ora watesan iki, lan bisa nyedhiyani daya cekap kanggo saben antarmuka miturut kondisi aktif, kang banget mbiyantu kanggo piranti kayata USB hard disk mobile karo syarat sumber daya dhuwur.

Sampeyan kudu ngerti manawa sumber daya sing ora cukup bakal nyebabake piranti ora bisa maca data, lan titik serius bakal nyebabake kesalahan ngrekam data, karusakan hard disk, scrapping lan kahanan liyane.

3. Kacepetan transmisi

Masalah kacepetan transmisi hub ora mutlak.Saliyane nilai teoritis, dawa kabel, sumber daya, lan kompatibilitas antarane USB, uga bakal mengaruhi masalah sinyal transmisi.Kacepetan transmisi maksimum teoritis USB2.0 yaiku 480Mbps, dene kacepetan teoritis USB3.0 bisa tekan 5Gbps.Umume ngandika, USB3.0 saklawasé sepuluh kaping luwih cepet saka USB2.0 daya / kacepetan transmisi.

Nanging yen sampeyan nggunakake 2.0 USB flash drive, sampeyan mung bisa tekan 2.0 kacepetan transmisi yen sampeyan nyambung menyang antarmuka USB3.0.Versi USB flash drive wis diwatesi.

4. tata antarmuka cukup

USB HUB sing apik banget banget pangguna-loropaken ing desain, njupuk menyang akun kabeh aspèk pangguna.Contone, lokasi antarmuka expansion sing diwenehake dening USB HUB penting banget.Sawise port USB kanthi lokasi sing ora becik dilebokake ing piranti kasebut, piranti kasebut bisa uga mblokir piranti USB liyane lan nyebabake antarmuka sing boros.(Pikirake desain soket anti-manungsa kasebut)

Umumé, antarmuka USB HUB saka desain mbukak star-shaped ing posisi apik banget, lan ora bakal ana konflik.Merek unggul wis nganggep iki, mula konsep iki digabungake ing pangembangan lan desain.Sawetara sing unggul wis diluncurake ing pasar.Iki ora kasus karo produk.

Toko unggulan Tmall

5. tips cahya cukup

Kanggo ngenali kahanan kerja saben piranti ing USB HUB, akeh USB HUB nyedhiyakake lampu LED kanggo nampilake status kerja.Umumé, lampu anteng tegese piranti USB disambungake kanthi stabil, lan lampu sumunar nuduhake yen piranti USB ngirim data.

Efek cepet iki praktis banget.Wigati dicathet yen sawetara efek cahya USB HUB ketok banget lan gampang nyebabake polusi cahya, mula pituduh cahya sing cukup penting, lan cahya kudu alus lan ora nggumunake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: