page_banner

OEM/ODM

Produsen pangolahan PCBA

Profesional nyedhiyakake solusi sakabehe siji-mandeg kanggo pengecoran pangolahan PCBA / SMT!

SMT Chip Processing

DIP plug-in pangolahan

SMT patch proofing

Fokus ing produk elektronik non-konsumen pangolahan patch SMT, kumpulan cilik
komitmen Pangiriman cepet banget lan tepat wektu
sawise materi dikonfirmasi bener

  • Tingkat cacat produkKurang saka 0,1%
    Tingkat cacat produk
    Kurang saka 0,1%
  • Ngadopsi internasionalPeralatan sing diimpor
    Ngadopsi internasional
    Peralatan sing diimpor
  • Kontrol sing ketatDijamin kualitase
    Kontrol sing ketat
    Dijamin kualitase
  • Kacepetan proofing cepetKualitas produk dhuwur
    Kacepetan proofing cepet
    Kualitas produk dhuwur
pcba01

Teknologi kemasan DIP

Tangan wesi solder sing trampil kanthi latihan sing ketat, kacepetan las lan kualitas bisa dikontrol
Standar inspeksi sampling IPQC lan QA LOT sing ketat kanggo
njamin linuwih pangolahan DIP

  • Tes sing ketatKanthi tundhuk karo standar IPC
    Tes sing ketat
    Kanthi tundhuk karo standar IPC
  • Ngadopsi internasionalPeralatan sing diimpor
    Ngadopsi internasional
    Peralatan sing diimpor
  • Kutipan cepet siji-kanggo-siji Prasaja, trep lan ngirit wektu
    Kutipan cepet siji-kanggo-siji Prasaja, trep lan ngirit wektu
  • Kacepetan proofing cepetKualitas produk dhuwur
    Kacepetan proofing cepet
    Kualitas produk dhuwur
pcba02

Produsen pangolahan PCBA

Profesional nyedhiyakake solusi sakabehe siji-mandeg kanggo pengecoran pangolahan PCBA / SMT!

Gunakake peralatan impor internasional

01Gunakake peralatan impor internasional

  • Bengkel SMT duweni 2 mesin penempatan kacepetan Panasonic CN88S+, 2 mesin penempatan multi-fungsi Panasonic, 1 unit solder reflow, 1 unit solder gelombang, 1 mesin uji AOI, lan bengkel DIP duwe 1 jalur plug-in otomatis lan pasca solder. baris * 2 2 baris Déwan test
10 taun pengalaman manufaktur

0210 taun pengalaman manufaktur

  • Tanduran iki ambane 5.000 meter persegi.Ana luwih saka 100 buruh teknis lan karyawan kanggo R&D lan produksi konverter, lan luwih saka 10 insinyur pangembangan hardware / piranti lunak kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing beda-beda.
  • Produk jaminan kualitas lan sistem manajemen sing sampurna wis lulus sistem kualitas ISO9001, sertifikasi lingkungan ROHS, CE, sertifikasi FCC, lan sertifikasi 3C nasional!Produk stasiun docking TYPE-C HUB diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan negara maju liyane!
10 taun pengalaman manufaktur
PCBA layanan siji-mandeg

03PCBA layanan siji-mandeg

  • Pemasok berkualitas tinggi, pengadaan profesional, teknik, lan tim produksi, peralatan produksi canggih, Kabeh wis dituju kanggo kabutuhan pelanggan.
  • Sistem manajemen materi ERP, ngawasi wektu nyata saka persediaan bahan lan status stok, transfer baris cepet, Pangiriman cepet.

Produsen pangolahan PCBA

Profesional nyedhiyakake solusi sakabehe siji-mandeg kanggo pengecoran pangolahan PCBA / SMT!

Inspeksi mlebu IQC

Inspeksi mlebu IQC

  • Tujuan inspeksi: Ngleksanakake kontrol efektif babagan kualitas bahan sing mlebu kanggo mesthekake yen produk sing mlebu cocog karo standar sing ditemtokake
  • Standar inspeksi: Standar inspeksi umum, gambar teknik, template teknik, BOM, rencana sampling AQL
  • Peralatan Pengujian: Vernier caliper, meter kapasitansi, meter jembatan, penggaris, mikrometer, catu daya stabil, skala spring, meter torsi, pita pengukur, perlengkapan, multimeter, pengukur plug, dll.
Deteksi tegangan jala baja

Deteksi tegangan jala baja

  • Tujuan inspeksi: Priksa manawa tension memenuhi syarat standar, saengga njamin kualitas cetak
  • Standar inspeksi: Nilai sing diukur saka tegangan bolong baja yaiku (35-50N/CM)
  • Peralatan Pengujian: Penguji Ketegangan
SMT inspeksi artikel pisanan

SMT inspeksi artikel pisanan

  • Tujuan inspeksi: Konfirmasi manawa kemampuan proses produk kasebut cocog karo syarat supaya ora ana cacat gedhe.
  • Standar inspeksi: standar inspeksi IPC-A-610G, BOM, peta lokasi ECN CAD, sampel
  • Peralatan Pengujian: Multimeter, Kapasitansi Meter, Bridge Meter, Pinset
Deteksi suhu oven reflow

Deteksi suhu oven reflow

  • Tujuan inspeksi: Tes kurva suhu tungku tundhuk karo peraturan kanggo njamin kualitas produk
  • Standar inspeksi: Standar inspeksi kurva suhu oven SMT reflow
  • Peralatan Pengujian: Penguji suhu tungku KIC
Konfirmasi Isi Ulang IPQC

Konfirmasi Isi Ulang IPQC

  • Tujuan inspeksi: Njamin kualitas tembelan SMT kanggo nyuda bahan sing salah, mbalikke lan masalah liyane
  • Standar inspeksi: Tabel panganan
  • Peralatan Pengujian: Multimeter, Kapasitansi Meter, Bridge Meter, Pinset
Inspeksi produk IPQC

Inspeksi produk IPQC

  • Tujuan inspeksi: Pemeriksa titik ditindakake ing kabeh proses produksi kanggo ndeteksi cacat ing wektu sing tepat, lan njupuk langkah kanggo nyegah utawa nyuda kedadeyan produk substandard dadakan.
  • Standar inspeksi: Saben pandhuan proses produk lan saben pandhuan proyek
deteksi AOI

deteksi AOI

  • Tujuan inspeksi: 100% inspeksi lengkap: Mesin kanthi otomatis mindai PCB liwat kamera, ngumpulake gambar, lan mbandhingake sendi solder sing diuji karo paramèter sing cocog ing database.Sawise pangolahan gambar, cacat ing PCB dicenthang, lan cacat ditampilake ing monitor.
  • Standar inspeksi: standar inspeksi IPC-A-610G
  • Peralatan tes: Detektor Optik Otomatis AOI
Pengujian fungsional

Pengujian fungsional

  • Tujuan inspeksi: Miturut bagan alur produksi produk, produk diuji kanthi fungsional kanggo mesthekake yen fungsi produk cocog karo syarat.
  • Standar inspeksi: Instruksi kerja, sampel
  • Peralatan tes: Miturut syarat tes produk sing cocog karo peralatan tes (kalebu peralatan tes, komputer, pasokan listrik, lsp.)
Inspeksi pengiriman OQC

Inspeksi pengiriman OQC

  • Tujuan inspeksi: Mesthekake produk sing cocog karo syarat kualitas pelanggan
  • Standar inspeksi: Basis: Surat pangenalan, conto, lan dokumentasi produk sing gegandhengan.Sampling yaiku random sampling miturut MIL-STD-105E General Level II.AQL: CR: 0 MA: 0,25 MI: 0,65
  • Peralatan tes: Vernier caliper, pita pengukur, peralatan tes komputer
IQC mlebupamriksan
IQC mlebu
pamriksan
Tegangan jala bajadeteksi
Tegangan jala baja
deteksi
Artikel pisanan SMTpamriksan
Artikel pisanan SMT
pamriksan
Reflow ovendeteksi suhu
Reflow oven
deteksi suhu
pengisian bahan bakar IPQCkonfirmasi
pengisian bahan bakar IPQC
konfirmasi
IPQCinspeksi produk
IPQC
inspeksi produk
AOIdeteksi
AOI
deteksi
Fungsionaltesting
Fungsional
testing
pengiriman OQCpamriksan
pengiriman OQC
pamriksan

nuduhake kasus PCBA

Pelanggan industri: elektronik, mobil, otomatisasi industri, omah cerdas, keamanan, komunikasi daya, lsp.

SIKLUS lan HARGA

SIKLUS lan HARGA

Rega yaiku jumlah komponen elektronik lan rega unit, rega jumlah sambungan solder, biaya teknik, biaya tenaga kerja lan biaya wiwitan, lan liya-liyane, lan kabutuhan khusus dirundingake - adhep-adhepan.PCBA Processing siji-mandeg layanan kualitas dhuwur, kanggo nyedhiyani layanan sumelang-free saindhenging kabeh proses Manufaktur PCB, mundhut barang utowo jasa, SMT Processing patch, lan testing Déwan DIP.

warta PCBA

Ngerti tren pasar paling anyar lan masalah umum saka Processing PCBA lan Processing chip SMT!

informasi PCBA +

Pentinge baris perakitan manual ing pangolahan pcba

Pentinge baris perakitan manual ing pangolahan pcba

Kaluwihan saka sistem perakitan manual teka saka ing ngisor iki.Nalika nerangake Processing pcba kumpulan cilik;Déwan manual iku loro cepet lan ekonomi.Nalika mlaku cilik melu, utamané liwat-bolongan komponen (garis solder DIP) bisa uga karo Déwan manual.pcba bagean pisanan al...

PCAB Q&A +

x