page_banner

Pengantar Departemen Mutu

Pengantar Departemen Mutu

Sertifikat_03

Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. Ana luwih saka 10 anggota staf, kalebu 90% karo gelar sarjana, luwih saka 20 set macem-macem peralatan testing, kanthi dilengkapi testing perusahaan lan analisis macem-macem produk, lan entuk ISO9001 sertifikasi sistem kualitas, sertifikasi perlindungan lingkungan ROHS, CE, sertifikasi FCC, sertifikasi 3C nasional, lsp. Departemen kualitas nyedhiyakake layanan kualitas kanggo perusahaan kanthi konsep ilmu, keadilan, akurasi lan integritas.

Struktur Organisasi Departemen Mutu

Struktur Organisasi Departemen Mutu

Fungsi departemen manajemen mutu.
1, Ngatur perencanaan, implementasi, pengawasan lan review sistem manajemen mutu internal perusahaan.
2. Tanggung jawab kanggo organisasi lan koordinasi sertifikasi produk.
3. Siapke standar inspeksi lan spesifikasi inspeksi miturut dokumen teknis;ngatur lan ngleksanakake pengawasan bahan mentahan, bagean outsourcing, dituku bagean lan bagean poto-digawe, uga pengawasan pangolahan produk lan produk rampung, lan ngetokake laporan pengawasan.
4, Ngatur review internal produk non-conforming, ngatur pangembangan mbenakake, nyegah lan dandan ngukur kanggo masalah kualitas, lan trek lan verifikasi.
5, Tanggung jawab kanggo manajemen sakabèhé cathetan kualitas, analisis kualitas reguler lan evaluasi.
6. Tanggung jawab kanggo mriksa kualitas produk kabeh perusahaan.
7. Tanggung jawab kanggo karya manajemen pangukuran, ngrampungake kalibrasi reguler alat ukur lan nggawe cathetan lan tandha kalibrasi.
8, Tanggung jawab kanggo kontrol inspeksi lan pangukuran lan peralatan tes kanggo mesthekake yen kualitas produk nyukupi syarat sing ditemtokake.
9, Melu review saka supplier, melu ing analisis lan Processing saka saran pangguna.
Kebijakan kualitas.
Partisipasi lengkap, kualitas lan efisiensi sing dhuwur, perbaikan terus-terusan, kepuasan pelanggan

peralatan testing kualitas

Sertifikat_03
det
kawat
panguji
horisontal
cat
torsi
pamisah
uyah
panguji
d8d5947f-03ef-4c23-93e2-9fadd707b9e7