page_banner

10 in 1 USB Type-C ke RJ45 + HDMI + VGA + SD/TF + Audio + PD Docking Station

    Model: CS-019

    Input: USB3.1 Tipe-C Male (panjang garis 120mm)
    Output: 3 * USB 3.0 A/F (5 Gbps)
    1 * HDMI / F (4K30Hz)
    1*VGA/F (1080P)
    1*RJ45 (1000M)
    1 * SD(3.0)
    1 * TF (3.0)
    1 * Audio (3.5MM W/Mic)
    1 * Tipe-c (PD100W)


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Input

Tipe-C

Output

3 * USB 3.0 A/F (5 Gbps)
1 * HDMI / F (4K30Hz)
1*RJ45 (1000M)
1 * SD(3.0)
1 * TF (3.0)
1 * Audio (3.5MM W/Mic)
1 * Tipe-c (PD100W)

Ukuran

130mm x 45mm x 14mm

Kompatibilitas

Ponsel, laptop, PS4, Xbox, Switch, lsp.

Bahan

Kabeh Aluminium Alloy, ABS

dawa kabel

Bisa disesuaikan

Detail Produk

英文详情_01 英文详情_02 英文详情_03 英文详情_04 英文详情_05


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.