page_banner

HUB nirkabel 12 in 1 Tipe-C 15w

    Model: OS-KZ002

    15w pangisian daya nirkabel;Jaringan kabel RJ45 Gigabit;TF / SD ndhukung maca data simultaneous;PD3.0 input;USB3.0 5Gbps per detik, transmisi data kacepetan dhuwur, ndhukung sambungan simultaneous saka macem-macem piranti;HDMI 4K HD;VGA 1080P;Audio 3,5 mm.

    Daya pangisian daya PD nganti 87w;

    Kabeh bahan cangkang paduan aluminium, boros panas kanthi cepet.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Ukuran produk

100 * 65 * 17 mm

Wdaya ireless daya

15w

Material

Paduan Aluminium + PC

Antarmuka

HDMI, USB 3.0*4, port jaringan gigabit, PD 3.0*2, slot kertu SD/TF, audio 3.5mm, VGA

kabel daya AC

(CN, US GB, AU) dawa 1,5M

warna

salaka, abang, papan abu-abu, biru peteng, wungu emas

Tipe-c ngirimake baris data karo

1. ndhukung 10 transmisi data

2. ndhukung transmisi video 4k 60Hz, chip E-Marker

3. ndhukung PD100w daya saiki dhuwur

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

• FAST CHARGING lan DATA TRANSFER: Wis 3 port kanggo USB 3.0 sing nyedhiyakake transfer data cepet nganti 5 Gbps.Wis 4 bandar kanggo USB 2.0 kang menehi munggah 480 transfer rate Mbps, lan ndhukung sambungan luwih stabil karo keyboard lan mouse.Ngisi daya laptop nganti 100W liwat port PD, ngisi daya piranti tipe-c nganti 18W liwat port PD.

• 15 IN 1 USB C ADAPTOR: SciTech 15 in 1 Adaptor sampurna kanggo Apple Macbook lan piranti tipe C liyane.Nduwe port HDMI 4K@30Hz, port VGA, pangisi daya nirkabel, maca kertu SD/TF, 3 Port USB 3.0, 4 USB 2.0, port pangisi daya Tipe C PD (mung diisi), jack audio 3.5mm lan Gigabit Ethernet. .Cathetan: Jack audio ora ndhukung Mic.

• WIRELESS CHARGER & AUTO-ADJUSTING ETHERNET PORT : Aksesori tipe C sing dibangun ing chip sing ditingkatake, nawakake pangisi daya nirkabel kanthi cepet kanggo kabeh piranti sing ndhukung pangisi daya nirkabel kayata AirPods Pro.Ora ketompo apa kacepetan internet sampeyan duwe, RJ45 Port bakal ngenali lan kanthi otomatis nyetel menyang tingkat paling dhuwur.

• ULTRA HD 4K OUTPUT : Mirror laptop USB- C utawa stream layar telpon 4K HD utawa video full HD 1080P nggunakake port HDMI utawa VGA.Kompak kanthi gampang sambungan menyang TV, monitor, lan proyektor kanggo presentasi, telpon konferensi, teater ngarep.Sawise disambungake menyang kabel HDMI lan VGA bebarengan, resolusi maksimum kanggo saben tampilan bakal 1080P@60Hz.Cathetan: output video mbutuhake port tipe c piranti ndhukung Mode Alt DP (Thunderbolt 3).

• 100% KEPUASAN DIJAMIN: yen sampeyan ora seneng karo tuku kanggo alesan apa wae, hubungi kita lan kita bakal mutusake masalah masalah kanggo kepuasan 100%.Kita bisa ngganti piranti utawa menehi sampeyan mbalekaken lengkap rega tuku.Sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ilang.

2

5

6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.