page_banner

Soket stasiun docking USB-C kanthi pangisi daya nirkabel

    Model: OS-PC-001

    USB-c docking station socket with wireless charging, 15w wireless charging, multi-port expansion, multi-country universal socket, one socket multi-country plug, 100V-250V power socket, 15w wireless charging, 65w Type-C fast charging tanpa panas , 5G bps Transfer rate per detik, kertu SD / TF, ndhukung maca kertu memori kapasitas gedhe 2T, maca pindho lan pindho.Nyambung menyang layar amba, HDMI 4K HD.


Kanggo kutipan, panyuwunan sampel lan disesuaikanOEM/ODMrequest, monggo klik tombol ing ngisor iki

Detail Produk

Kaluwihan kita

SERTIFIKAT

PACKAGING & PENGIRIMAN

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Produk

Antarmuka

Dilapisi nikel

cangkang

dhuwur-kekuatan ABS

Ditrapake

Piranti port HDMI disambungake menyang piranti tampilan port VGA

Resolusi dhukungan

Format input video HDMI: 480I/576I/480P/576P/720P/1080I/1080P/60HZ

 

Resolusi Dhukungan 2

Resolusi output VGA (beda-beda gumantung karo sinyal HDMI input): 480I/576I/480P/576P/720P/1080I/60HZ

Garansi

1 taun

kothak kemasan

kemasan karton sing apik banget

Detail Produk

Gallium nitride minangka jinis bahan semikonduktor anyar.Nduwe karakteristik jembar pita sing dilarang gedhe, konduktivitas termal sing dhuwur, tahan suhu dhuwur, resistensi radiasi, resistensi korosi lan kekerasan sing dhuwur.Nggunakake komponen gallium nitride, pangisi daya ora mung bisa ukurane cilik lan bobot entheng, nanging uga nduweni kaluwihan luwih akeh tinimbang pangisi daya biasa ing babagan generasi panas lan konversi efisiensi.

Ultra High Speed: kertu SD & TF bisa diwaca bebarengan.Fitur SD / TF dual USB 3.0 kertu maca karo kacepetan transfer data nganti UHS-aku (95MB / s), kang akeh luwih cepet saka paling maca kertu ing pasar.3 port USB 3.0 kanthi kacepetan nganti 5 Gbps.

Plug & Play nganggo Pangisian Daya Terpadu: Digunakake tanpa drive eksternal utawa daya sing dibutuhake;digunakake karo piranti hotspot kayata keyboard kabel, USB flash drive, 2.5mm external disk etc.

SD & Slot Card TF

  • Maca kertu SD lan TF bebarengan, kertu Dhukungan nganti 512GB
  • Bisa nganggo SD, SDHC, Micro SD, MMC, SDXC lan kertu liyane nganti kapasitas panyimpenan 2TB.Ndhukung UHS-I, kacepetan transfer data nganti 480 Mb / s, tanpa bosen ngenteni transfer file gedhe.

Transfer Data Kacepetan Dhuwur

  • Port USB 3.0 bisa nransfer file kanthi kacepetan nganti 5Gbps, mudhun kompatibel karo USB 2.0 lan ngisor
  • Ngidini sampeyan nyambungake keyboard, Mouse, hard drive, U Disk, lsp menyang piranti sampeyan.
Soket stasiun docking USB-C kanthi pangisi daya nirkabel (1)
Soket stasiun docking USB-C kanthi pangisi daya nirkabel (2)
Soket stasiun docking USB-C kanthi pangisi daya nirkabel (3)

Aplikasi

100v-250vACsoket daya, kompatibel karo colokan multi-negara utawa regional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kaluwihan Kita desain pembangunan Tampilan pabrik Inspeksi Kualitas

    SERTIFIKAT

    Packing & Pengiriman

    Q1. Kepiye perusahaan sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    Tim QC kita bakal nindakake pengawasan kontrol kualitas sing ketat sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas paling apik.

    Q2. Bisa nindakake OEM & ODM?
    Ya, kita nindakake pesenan OEM & ODM.Mung menehi kita desain.Kita bakal nggawe conto kanggo sampeyan rauh.

    Q3.Apa kemasan kanggo produk sampeyan?
    Produk kita duwe kemasan ritel kanthi kualitas apik, lan kita uga bisa nggawe kemasan khusus kanggo pelanggan OEM.Hubungi kita lan ngandhani rincian pengepakan sing disenengi.Matur nuwun.

    Q4. Bisa aku njaluk sampel saka sampeyan kanggo mriksa kualitas?
    Kanggo nggawe stok produk, ya, conto kasedhiya.
    Kanggo nggawe supaya sampel, kita butuh sekitar 3-5 dina kanggo ngasilake.

    Q5.Apa babagan wektu timbal kanggo produk massal?
    25-30 dina sawise simpenan ditampa.

    Q6.Apa sampeyan pedagang utawa pabrik?
    Wellink Industrial Tech (Shenzhen) Co., Ltd. didegaké ing 2011 We utamané gawé TYPE-C HUB, USB-C HUB, DP, HDMI, VGA/DVI Cable lan konverter multi-fungsi liyane.Kita duwe pengalaman R&D sing sugih.

    Q7.Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel aku needed?
    Sawise kita nampa biaya sampel lan file dikonfirmasi saka sampeyan, conto bakal dikirim liwat DHL, UPS, TNT, ETC lan teka ing negara ing 3-5 dina.

    Q8.Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?/ Ing endi pabrik sampeyan?
    ya wis.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan pengin ngunjungi.