page_banner

Apa milih kita

  • 20 TAHUN PENGALAMAN PRODUKSI DOCK

    Tanduran iki kalebu area 5000 meter persegi, kanthi luwih saka 100 R&D lan teknisi produksi lan karyawan.Produk kalebu hub tipe-C, USB tipe-C kanggo HDMI + SD + USB3.0 + RJ45 + PD + TF
    20 TAHUN PENGALAMAN PRODUKSI DOCK
  • OEM / ODM DOCKING STATION Skema pangembangan disesuaikan

    Luwih saka 10 insinyur pangembangan hardware / piranti lunak kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing bedaProduk nganggo skema chip baris pertama internasional kanggo ndhukung output multi-fungsi.Kompatibilitas sistem sing apik!
    OEM / ODM DOCKING STATION Skema pangembangan disesuaikan
  • PERALATAN PRODUKSI IMPOR

    Panasonic cn88s kacepetan dhuwur monter, Panasonic multifunctional monter, reflow soldering, gelombang soldering, AOI tester, otomatis plug-in, kirim soldering, test assembly, etc.
    PERALATAN PRODUKSI IMPOR
  • KONTROL KETAT lan JAMINAN QUAKITY

    Produk jaminan kualitas lan sistem manajemen sing sampurna, lan entuk sistem kualitas ISO9001, perlindungan lingkungan ROHS, CE, FCC, sertifikasi 3C, lsp!
    KONTROL KETAT lan JAMINAN QUAKITY
  • COM PLETE SISTEM SUPPKY CHAIN

    Insinyur senior nyedhiyakake solusi kualitas sing diwasa teknologi chip merek gedhe, rantai pasokan sing sugih lan lengkap.
    COM PLETE SISTEM SUPPKY CHAIN